WhatsApp İletişim

merhaba bodrum

         Yeni açtığım ofisimin hazırlıklarını tamamladım. Bodrum’da Perşembe, cuma vecumartesi günleri 11.00 ve 19.00 saatleri arasında kendi ofisimde danışanlarımla görüşmesağlıyorum. Bodrum Konacık’ta açtığım ofisimin sessiz ve izole bir yerinin olması, kolayulaşılabilir olması, güvenilir bir mevkide bulunması ve rahatlatıcı bir manzarasının olması ofisimi psikolojik görüşmelere müsait yapıyor.

          İstanbul, İzmir ve ardından Bodrum’a devam eden yolculuğumda iki büyük şehirde farklı danışanlarla görüşme fırsatı yakalayıp psikoterapiye dair yaptığım keşiflerle meslek hayatıma devam ediyorum. Uyguladığım psikoterapi tekniklerini görüşmelerde kullanarak her geçen gün kendimi daha da geliştirmeye çalışıyorum. Bu süreçte Pazartesi, Salı ve Çarşamba günleri İzmir’de gelişimimi sağlayıp meslekteki yenilikleri takip edip ve aynı zamanda seanslarımı uygularken Perşembe, Cuma ve cumartesi günleri de Bodrum’daki ofisimde görüşmelerimi gerçekleştiriyorum. Hem İzmir hem de Bodrumda psikolojik görüşmelerime devam ediyor olmak meslekte beni canlı tutuyor ve psikoloji dünyasındaki gelişmeleri yakından incelememi sağlıyor.

       Yetişkin ve ergen bireylerde görülen depresyon, psikolojik travmalar, OKB, stres bozuklukları, panik atak, anksiyete, bipolar bozukluk, kişilik bozuklukları, yeme bozuklukları, cinsel problemler gibi aklınıza gelecek birçok psikolojik problem ile çalışıyorum. Aile ya da çiftlerde de aldatılma, yas, boşanma süreci, çatışmalar gibi yine birçok alanda çalışıyorum. Başka hangi sorunlar ile çalıştığıma daha detaylı bakmak isteyenler websitemdeki hizmetler kısmına bakabilirler.

         Son olarak klinik psikolog olarak çalıştığım süre boyunca klinik düzeydeki tecrübelerime göre; verilen psikolojik mücadelelerin sabır içeren bir süreç olduğunu, insan ilk başlarda umutsuzluğa kapılsa da kişinin kendisinde büyük değişimler yaşayabileceğini ve görüşmelerden sonra insanlarda kaybolan yaşama sevincinin geri geldiğini gördüm. Bu yüzden psikolojik sorunlarla uzun süredir mücadele ediyorsanız kendinize bir kere de olsa şans vermeyi deneyin.

    Sevgiyle kalın…


Lütfen Bekleyin